Set van 4 spellen (2 doosjes met combi thema’s)

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪50‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Bestel de complete set van 4 pauzewandelingen, met de thema’s High five, Leer mij kennen, In je element en Routecheck. Nu in een speciale, compacte oplage. Hiermee ben je verzekerd van uren speelplezier, contact en persoonlijke ontwikkeling met je collega’s, team of coachees.

Productinformatie


Thema High five
Wie wil jij een high five geven? De 5 vingers van je hand kunnen je van alles vertellen over jezelf en de ander. De wandeling is heel divers. Zo ga je bij deze pauzewandeling  terugblikken naar mooie herinneringen, ervaar je waar je grens ligt en je leert waar jij voor gaat en voor staat. Je sluit de wandeling af met meer zelfkennis en een goed gevoel.

Thema In je element
De 5 Chinese elementen zijn hout, vuur, aarde, metaal en water. Elk element hoort bij een fase in het leven. Maar ook bij iedereen past 1 element het best bij je karakter. Kun jij ontdekken bij welk type jij het meest in je element bent?
Thema Leer mij kennen
Deze wandeling gaat over het kernkwadrant (een model bedacht door Daniel Ofman). Je ontdekt welke doorschieter er bij jouw talent hoort en hoe je van een ergernis een ontwikkelpunt maakt. Je leert elkaar begrijpen en hoe je elkaar versterkt! Loop samen met iemand die je kent, zodat je elkaars karakter en kwaliteiten kunt benoemen.

Thema Routecheck
Deze wandeling is gebaseerd op een model wat vaak bij coaching en psychologie ingezet wordt: de 6 logische niveaus van Dilts/Bateson. Dit zijn niveaus waarop mensen denken, leren, veranderen en functioneren.  Ze hebben allemaal met elkaar te maken en lopen in elkaar over. Het is een route die je loopt; kloppen de verschillende onderdelen nog met elkaar en ben jij op de goede weg?

Inhoud doos
Je ontvangt 2 doosjes met daarin 2 x 2 identieke sets aan kaarten. 2 kaartensets van het thema High five en 2 kaartensets van het thema In je element en in het tweede doosje 2 kaartensets van het thema Routecheck en 2 kaartensets van het thema Leer mij kennen. Per thema kun je in een groepje van 4-8 personen lopen, waarbij ieder groepje zelf de opdrachten en oefeningen bij zich heeft.
De kaartspellen zijn voorzien van een korte, krachtige speluitleg en een memoblokje. De kaarten zijn spatwaterbestendig en degelijk genoeg om jaren mee te kunnen. Zo kunnen nieuwe collega’s er ook steeds gebruik van blijven maken.