Combi-set Routecheck en Leer mij Kennen

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪50‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Combi thema’s Leer mij kennen en Routecheck

Bestel nu 2 populaire thema’s in één doos: Leer mij kennen en Routecheck. Zo kun je twee keer een heel verschillende wandeling lopen als je met een iets kleinere groep bent.

PRODUCTINFORMATIE

Thema Leer mij kennen
Deze wandeling gaat over het kernkwadrant (een model bedacht door Daniel Ofman). Je ontdekt welke doorschieter er bij jouw talent hoort en hoe je van een ergernis een ontwikkelpunt maakt. Je leert elkaar begrijpen en hoe je elkaar versterkt! Loop samen met iemand die je kent, zodat je elkaars karakter en kwaliteiten kunt benoemen.

Thema Routecheck
Deze wandeling is gebaseerd op een model wat vaak bij coaching en psychologie ingezet wordt: de 6 logische niveaus van Dilts/Bateson. Dit zijn niveaus waarop mensen denken, leren, veranderen en functioneren.  Ze hebben allemaal met elkaar te maken en lopen in elkaar over. Het is een route die je loopt; kloppen de verschillende onderdelen nog met elkaar en ben jij op de goede weg?

Inhoud doos
Je ontvangt een doosje met daarin 2 x 2 identieke sets aan kaarten. Twee kaartensets van het thema Leer mij kennen en twee kaartensets van het thema Routecheck. Dat betekent dat je met een kaartspel met een groepje van 4-8 personen kunt wandelen. Op deze manier kun je ook fijn in kleinere groepjes lopen, zodat ieder groepje zelf de opdrachten en oefeningen bij zich heeft.
De kaartspellen zijn voorzien van een korte, krachtige speluitleg en een memoblokje. De kaarten zijn spatwaterbestendig en degelijk genoeg om jaren mee te kunnen. Zo kunnen nieuwe collega’s er ook steeds gebruik van blijven maken.