Combi-set High five en In je Element

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪50‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Bestel nu 2 populaire thema’s in één doos: High five en In je element. Zo kun je twee keer een heel verschillende wandeling lopen als je met een iets kleinere groep bent. Dit zijn eenvoudige, laagdrempelige wandelingen die je bijvoorbeeld ook met familie of vrienden kunt lopen.

PRODUCTINFORMATIE

Thema High five
Wie wil jij een high five geven? De 5 vingers van je hand kunnen je van alles vertellen over jezelf en de ander. De wandeling is heel divers. Zo ga je bij deze pauzewandeling terugblikken naar mooie herinneringen, ervaar je waar je grens ligt en je leert waar jij voor gaat en voor staat. Je sluit de wandeling af met meer zelfkennis en een goed gevoel.

Thema In je element
De 5 Chinese elementen zijn hout, vuur, aarde, metaal en water. Elk element hoort bij een fase in het leven. Maar ook bij iedereen past 1 element het best bij je karakter. Kun jij ontdekken bij welk type jij het meest in je element bent?

Inhoud doos
Je ontvangt een doosje met daarin 2 x 2 identieke sets aan kaarten. Twee kaartensets van het thema High five en twee kaartensets van het thema In je element. Dat betekent dat je met een kaartspel met een groepje van 4-8 personen kunt wandelen. Op deze manier kun je ook fijn in kleinere groepjes lopen, zodat ieder groepje zelf de opdrachten en oefeningen bij zich heeft. De kaartspellen zijn voorzien van een korte, krachtige speluitleg en een memoblokje. De kaarten zijn spatwaterbestendig en degelijk genoeg om jaren mee te kunnen. Zo kunnen nieuwe collega’s er ook steeds gebruik van blijven maken.